Tähtinäytökset Pirttiharju observatoriolla

Elokuussa 2018 lauantaisin klo 11-13 aurinkonäytöksiä!

Tilausnäytökset muina aikoina koululaisryhmille ja muille tahoille!

Voimme toistaiseksi vastaanottaa kerralla enintään 28 hlö ryhmän. Jos tulijoita on enemmän, niin varaamme mielellään useamman illan. Ursalla ei ole järjestäjän vastuuvakuutusta, joten jokainen
liikkuu tornilla omalla vastuulla huolellisesti ja varovaisesti.

Tähtinäytöksiä tilausnäytösryhmille Pirttiharjun tornilla järjestetään syksystä kevääseen esimerkiksi maanantai ja keskiviikko iltaisin sopimuksen mukaan jolloin torni varataan ajankanssa. Tilausnäytös kestää noin 1h 15min Näytöstiedustelut Marko Kämäräinen 041 471 9493 tai marko (at)  lahdenursa.fi . Tilausnäytöksissä veloituksena kaikki 2€/hlö tai vähintään 80€, joka tulisi suorittaa laskulla.

ohjelma näytöksissä pitää sisällään videotykkiesityksen, tähtitorniin tutustumisen ja kaukoputkella katselun sääolosuhteiden mukaan, sillä pilvisäällä emme näe kaukoputkella tähtiä. Tähtitornin yläkerroksissa on talviaikana ulkolämpötila joten lämmintä vaatetta kannattaa ottaa päälle ettei tule kylmä. Ryhmän koko yhden näytöksen aikana voi olla enintään 28 hlö. Jos tulijoita on enemmän kuin 28 hlö, niin ryhmä voisi saapua esimerkiksi kahdessa osassa saman illan aikana. Varaamme mielellään myös useamman näytösillan, jos tulijoita on paljon. Käyntiosoite: Tähtitorninkatu 1, Pirttiharju, Lahti.

Huom! Emme järjestä tähtitornilla syntymäpäiviä emmekä muitakaan tähtitieteestä poikkeavia tilaisuuksia!

Lisätietoja näytöksistä saa kysyä puh. 041 471 9493. Voit myös ottaa yhteyttä muihin hallituksen jäseniin. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Sivut toteuttanut: Onet